Cortana disable
Salut!
Există vreo metodă de a da disable pentru Cortana?
Există vreo metodă de a da disable pentru Cortana?

Re: Cortana disable
Exista. Observ ca ultimile tale postari sun de genul: exista posibilitatea sa? Ca sa nu facem doar un act de prezenta pe acest forum, te rog ca in viitoarele postari sa ne scrii ce probleme intampini, de ce doresti sa dezactivezi acest serviciu util, il consider eu. Eu am prmit raspuns la aceasta intrebare in 0,23 de secunde cautand pe google: How to disable Cortana windows 10. Cred ca nimeni pe acest forum nu poate bate acest timp.
Hexman,
Sunt intrebari pentru concurs.
Mai sunt si altii. vezi Lador.
Sunt intrebari pentru concurs.

Pe mine mă interesează o soluție viabilă. Prin Google m-am tot plimbat, fără ceva concret.
Cât despre utilitatea acestui modul, este o problemă subiectivă, așa că te rog să te abții.
Mă adresez celor care vor să dezvolte comunitatea (în cazul în care nu te-ai prins, scopul acestui concurs este de a popula forumul, ca ulterior acesta să fie cât mai bine indexat în motoarele de căutare). Merci
Cât despre utilitatea acestui modul, este o problemă subiectivă, așa că te rog să te abții.
Mă adresez celor care vor să dezvolte comunitatea (în cazul în care nu te-ai prins, scopul acestui concurs este de a popula forumul, ca ulterior acesta să fie cât mai bine indexat în motoarele de căutare). Merci

-
- Moderator
Daca tot vrei sa populezi formul, in loc de intrebare poti posta un "TIP" doar prefixeaza subiectul cu "TIP" sau "Cum sa..." si poti sa dai deja raspunsul...Bogdy4FuN scrie:...scopul acestui concurs este de a popula forumul, ca ulterior acesta să fie cât mai bine indexat în motoarele de căutare