Dar nu am inteles totusi de ce ati trunchiat (prin stergere) mesajul lui Nills. Nu am vazut nimic inflamator sau ofensator , poate v-a ofensat chestia cu "ma dau cu presupusul" dar ar fi trebuit sa fiti suparat ca nu stiti sa scrieti corect decat sa va supere cel care v-a atras atentia.
Acum sunt convins ca si mie "parca imi recunoasteti stilul", avand in vedere vasta dvs experienta in psihologia maselor sau in psihologia de grup.
Dovezi de perspicacitate.
As fi totusi curios sa stiu cum ati facut, pasii, procedeele, mai exact modalitatile folosite pentru a ajunge la acea constatare (asta daca nu e un secret, si as intelege

Si ca sa evit speculatiile sper ca ati inteles ca nu iau apararea nimanui, (evident ca dvs veti crede cu totul altceva), dar nu-mi convine, mai mult, imi displace profund, sa vad pe cineva care foloseste asemenea expresii, si care este investit vremelnic - cu o functie - sa vina cu asemenea explicatii...
Probabil ca nu ati fost obisnuit sa va contrazica cineva si acum, trag eu concluzii - deh sunt psiholog - probabil ati fost cândva ceva secretar de partid, un mic sefulet ceva dar cu ambitie...
Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva, dar observati ca nu am folosit nici un nume, e drept ca am restrins cercul de cautare la cateva persoane dar...