Eu inteleg ce spui, dar formula despre care vorbeam mai sus era de introdus in Data Validation. Problema cu Data Validation e ca nu testeaza la copy-paste. Se poate rezolva sigur cu ceva cod VBA, dar daca utilizatorul nu activeaza macrourile, iar n-am facut nimic. O sa vad daca pot sa "nascocesc" ceva...emiliea scrie:gecs sper ca ma poti ajuta si intelege ceeea ce vreau sa spun
Extrage varsta din CNP
Re: Extrage varsta din CNP
bine atunci am sa mai astept , eu asa -i pot prinde cu cnp duplicate, dar vreau sa fac chestia asta ca sa bage direct in fisier datele si sa nu se mai inatmple sa imi bage de doua ori acelasi cnp
Mai mult decat ce-i in fisierul atasat nu cred ca pot face.
Atentie!
Daca vrei sa protejezi workbook-ul trebuie modificate niste proceduri vba, pentru ca altfel nu mai functioneaza mecanismul de avertizare a utilizatorului sa activeze macro-urile.
Daca schimbi CNP-ul de pe coloana A, iar trebuie modificat ceva in evenimentul Change al sheet-ului respectiv.
Testeaza-l asa cum e acum si orice modificari ai nevoie, le putem face impreuna.
Atentie!
Daca vrei sa protejezi workbook-ul trebuie modificate niste proceduri vba, pentru ca altfel nu mai functioneaza mecanismul de avertizare a utilizatorului sa activeze macro-urile.
Daca schimbi CNP-ul de pe coloana A, iar trebuie modificat ceva in evenimentul Change al sheet-ului respectiv.
Testeaza-l asa cum e acum si orice modificari ai nevoie, le putem face impreuna.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
nu pot deschide...
Nu poti deschide fisierul, sau nu poti trece de pagina care te avertizeaza ca trebuie sa activezi macro-urile?emiliea scrie:nu pot deschide...
da nu pot sa trec
a ce tare chiar nu ma lasa sa treec mai departe daca bag acelasi cnp dar ce ai facut?
gesc...nu ma mai lasa sa bag deloc ..imi tot da o eroare ca cnp tre sa contina 13 cifre dar curios e ca eu bag cnp din 13 cifre
Stai sa vad, ca eu n-am testat decat introducerea eronata