- un trick ce mi se pare interesant este si navigarea catre module din home page;
- o functiune care mie imi place cum a iesit este acel Custom Report : incercati sa schimbati de cateva ori modulul in care se face filtrarea, selectand un modul din primul combo box "Select Module:" , dupa selectie apasa enter: se va deschide automat pagina modulului respectiv, iar campul "Search Field:" va fi completat cu valoarea implicita
- sirul de butoane din partea de sus permite filtrarea dupa coloana principala (*Last Name, sau *Organization Name, Subject) dupa litera afisata a butonului respectiv
- un click pe ID-ul din coloana D va deschide inregistrarea respectiva in formular, pentru a permite vizualizarea datelor complete (in pagina modulului respectiv se afiseaza doar campurile importante) si editarea, completarea sau stergerea acelei inregistrari din baza de date.
- o functiune (neterminata deocamdata) este si afisarea relatiilor dintre o inregistrare cu celelalte module, relatii ce pot fi afisate selectand din coloana D a modulului Contacts un ID, Cont5 de exemplu, se va deschide formularul cu datele complete ale contactului, din partea dreapta a formularului, in sectiunea Related To: sunt afisate butoanele corespunzatoare modulelor active (inclusiv afisarea doar a butoanelor modulelor active cred ca este un trick interesant), apasarea unui buton din lista va filtra inregistrarile din acel modul dupa campul principal al ID-ului Cont5. Deocamdata nu cred ca am in inregistrari relatii multiple, asa ca cel mai probabil, filtrarea va duce la 0 rezultate

In principiu, aplicatia contine mai multe trick-uri, cine e interesat, poate descoperi multe altele.
Varianta completa e mult mai complexa, am eliminat doar foile corespunzatoare modulelor, au ramas formularele aferente si pot fi vazute in proiectul VB.
Oricum, varianta lite e complet functionala si poate fi utilizata.
Orice opinie e binevenita